Atingerea – soc si magie !! (cuvantul scriitorului)

  Exact ceea ce niciun om nu și-a mai imaginat până acum…

Am scris romanul ”Atingerea” cu gândul de a oferi lumii întregi o poveste surprinzătoare care să nu mai semene cu alte subiecte din romanele apărute până acum sau din filmele deja produse la nivel mondial.

Scopul meu este ca cititorii să descopere, prin lectură, miracolul unor întâmplări care să le ofere și motiv de meditație asupra unor teme fundamentale ale vieții umane.

Povestea pe care o ofer eu întregii planete surprinde și deconectează și, în același timp, îndeamnă la reflecție.

Una dintre sursele mele de inspirație pentru acest roman a fost eterna relativitate a noțiunilor ”bine” și ”rău”. Printre temele grave am inserat și elemente care să dea savoare poveștii: suspans, dragoste, întorsături neașteptate de situație, un pic de umor, unele noțiuni și concepte din știința modernă.

Desigur, personajele și întâmplările din roman sunt imaginare, însă ele reflectă câte ceva și din ceea ce se întâmplă în viața reală.

Vă cer doar să-mi acordați câteva ore din timpul dumneavoastră, iar eu vă ofer, în schimb, o lume plină de neprevăzut, spectacol și magie.

Cu drag,

Claudiu Neacșu

Am redat mai sus cateva fraze spuse de autorul romanului pe care eu il promovez, pentru a veni in sprijinul celor care doresc sa achizitioneze romanul “Atingerea ” ! Pretul cartii este de 60 de lei, lasa-ti un comentariu si va pun in legatura cu editura. Romanul se gaseste si in limba engleza !